I veckans avsnitt av Piros – Nya klienter, Spännande juicer & Weight Loss Club!

Hej alla fina!

Jag har inte hunnit att skriva på bloggen de senaste dagarna för att jag har varit igång på fullfart! Denna veckan fick jag träffar åtta nya klienter! Alla har olika träningsbakgrund och mål men i slutändan lösningen i vanliga fall är regelbundet träning tillsammans med hälsosamma kost. Det är bara början så det är lika spännande för mig som de att se utvecklingen och förändringar med tiden.

Ett speciellt fall som jag särskilt hoppfullt över är en klient som kom till mig och vill återkomma till sin tidigare form. Förre var hen en friidrottare men hade inte tränat i flera år med nästan inget erfarenhet av styrka träning. Hen hade ont i ryggen men mest i axlarna på grund av en gammal skada. Antagligen läkaren, kiropraktorn och hens fysioterapeut kunde inte hitta något särskilt fel men samtidigt rekommenderat att hen inte skulle träna. Då ringde hen mig, och uttryckt att det känns lika bra att kör på, hur ska man annars blir starkare! Det hade hon helt rätt i. Redan på vårt fjärde träningspass kunde hon göra övningar som var omöjligt när i träffades först. Jag är otroligt stolt över utvecklingen och ser fram emot att bevittna allas framsteg i kommande veckorna.

Men tal om något annat, jag har Jättespännande nyheter! I veckan började mitt samarbete med The Weight Loss Club som drivs av min kollega Daniel. Jag hängde med för förta passet igår, men framöver ska vi hålla i varje annan pass. Det var super roligt, var nervös i början med känslor släppte väldigt snabbt och glädjen tog över!

Det fanns knäppt någon tid till matlagning kvar efter coachning med mina underbara krigare – mina fantastiska klienter så klart, eget träning och Weight Loss Club så det blev mycket experiment med min juicer för mellanmål, för lätt att äta grönsaker :D Hittat på några goda recept två av mina favorit var:

A. 1 Granatäpple, 2 Äpple, 10 vindruvor, Ger cirka 2-3 dl

B. 1/2 ananas, 3 apelsin, 1 citron, 6 cm ingefära, Ger cirka 8-10 dl

Torsdagar är mina vilodagar, så nu måste jag sluta babbla och avsluta detta uppfriskande dag med lite nattmat och ladda upp inför sju pass imorgon!

Ha det bra så länge! Vi ses för fredags mys kl 11 på The Raw Gym :)

 

FacebookTwitterGoogle+