Hon fick en tjej i julklapp

För det mesta snacka jag om träningen ur min synvinkel, men ibland är det bra att höra hur det känns att var på andra sidan. HÄR hittar du ett blogg från en av mina nya klienter.

Jag fick en tjej i julklapp. Och inte vilken tjej som helst. Utan en alldeles egen personlig tränare! Eller PT som det ju heter på modernt språk. Och jösses vad lyxigt det är med en PT!”

Såsom med varje årsskiftet folk vill komma igång med träningen och det innebär några nya klienter för min del. Jag är alltid nervös när jag träffar nya klienter, man vet aldrig vad de har för bakgrund, mål och förväntningar.När jag fick träffa Johanna, en gammal elit simmare och dansare visste jag att detta kvinna kan det med träning men kanske var ren styrka tärningen något nytt vi kunna förbättra tillsammans. Dessutom sa hon att hon är en journalist och bloggare – jaha, ingen press alls!

Jag märkte att hon var lite rädd om killarna som brukar träna på kvällarna så jag bara sagt att oss kvinnor också får lov att äger rum – in och ta för sig! Till slut erkände hon att det var första gången hon tränade på det visset (med tunga fria vikter) och det var kul!! Vilken skönt känsla jag får när mina klienter upptäcker glädjen styrka träningen ger. Det var första passet av många och jag förvänta mig att det komma bara gå framåt!

FacebookTwitterGoogle+