Förberedelser

Yoghurt & Berries

Om en vecka ska jag vara med i en photoshoot, så just nu gör jag allt för att vara 110% förberedd inför den. Jag tränar dagligen och håller mig strikt till hälsosam kost. Så håll ögonen öppna, jag kommer under den närmsta veckan ge er mina träning- och mattips.

Här får ni lite inspiration från var jag åt igår:

Frukost: Müsli med hallon och hampafrön
Mellanmål: Proteinshake
Lunch: Hemlagad kyckling
Mellanmål: Fullkorns-couscous med 2 st kycklinglår
Kvällsmiddag: Bananpannkakor (2 ägg och 1 banan, mixa, stek och njut )
Kvällssnack: Grekisk yoghurt, honung, hallon och linfrön

Dagens träning:
Imorse behövde jag fixa tvätten och en del administrativt arbete. På eftermiddagen hade jag en del klienter så jag hade lite tid över till min egen träning. Därför bestämde jag mig för att träna HIIT (hög intensiv) träning hemma.

• Uppvärmning: 3 min hopprep
En minut/övning, 15-20 sek vila mellan varje övning:

1. Squats
2. Utfallssteg
3. Bryggan
4. Jägarvila
5. Burpees
6. Armhävningar
7. Höga knän
8. Ryggresningar
9. Dips
10. Mountain Climbers
11. Liggande benlyft
12. Situps
13. Sidoplanka
14. Sidoplanka (andra sidan)
15. ”Vanlig” planka

Detta tar ca 20 min. Du behöver inga hjälpmedel – bara motivation  testa det och låt mig veta hur det gick! Jag blev i alla fall trött och svettig….

With Love, PT Piros

FacebookTwitterGoogle+