Personlig Kock – Gastrofy Matkasse

personlig träning KOSTRÅDGIVNING personlig träning malmö

PT Piros Personlig Kock

Matlagning är en av mina största passioner! Gärna hör av dig ifall vi ska fixa lunch lådor, en romantisk middag, en tjej /kille kväll eller en familj middag.

Jag är uppvuxit på traditionellt Ungersk mat, mina föräldrar till och med hade en restaurang i Puerto Rico.  Sedan jag var sjutton har jag lagat mat dagligen på egenhand. Med åren och resor runt om världen med fokus på hälsosamt kost mina färdigheter i köket har vuxit enormt. När det gäller ett sund livsstil, kosten är viktigaste för välmående. Oavsett om man vill bygga muskler eller gå ner i fett procent, processen alltid börjar med kosten! Därför som hälsa coach tycker jag att det är viktigt att komplettera träning med personlig kock tjänsten.

Läs mer om kostrådgivning och personlig kock tjänsten. 

Dessutom hittar du 40 hälsosamma grattis recept på min hemsida!  Orkar du inte ordna allt själv? Låt Gastrofy hjälpa till med meny planering och leverans! Följa mig som Kock per deras hemsida så får du mina favorit recept hemskickat! Gastrofy är en måltidstjänst där man prenumererar på en leverans varje eller varannan vecka – helt utan bindningstid. Du kan ändra leveranstid eller avboka beställningen upp till dagen innan leverans. Hur många recept eller för hur många personer vid varje leverans, är helt upp till dig.

Gastrofy gör det enkelt att handla hälsosamma, goda och personlig relevanta måltidslösningar på nätet. Baserat på dina smaker skapar vi en veckomeny med recept från Sveriges bästa recepthemsidor. På Gastrofy är du i centrum, därför kan du enkelt ändra allt i din beställning, från recept och tilläggsprodukter till leveranstid, upp till dagen innan leverans. Gastrofy är gratis att använda och du betalar bara för produkterna du får hem till samma pris som hos vår partner Cooponline.se.

– Vi ser fram emot att laga mat ihop med dig!

I filmen nedan ser tu hur enkelt det är att sätta igång med dina matkasse idag!

 

 

FacebookTwitterGoogle+