Privat Gym på Limhamn!

Private Gym Limhamn

Detta är den plats där vardagliga mästare byggs! Fortfarande så överväldigad och glad över att kunna erbjuda 100% privata personlig träning så att mina kunder är i centrum! Över två år sedan när jag startade mitt eget företag som en personlig tränare jag skulle aldrig tro att jag skulle få mitt eget privata studio! Jag började som en ”partner” på ett gym där jag betalde en månads hyra. Men jag bestämde att det var dags att flyga solo och sprida mina vingar så jag kan investera i mitt eget privata studion för att förverkliga mitt mål att göra personlig träning – personlig igen!

Den 1 maj var första dagen jag tog emot klienter i min privata studio på Geijersgatan 2A; med ett fantastiskt utsikt över TurningTorso & Hylliekrokens Golfcenter ! Movin ’on up! :) Jag är hedrad att börja detta nya kapitel med Gaia Nova, ett holistiskt health center vars vision är att ta hand om både kroppen och själen. En mötesplats där alla är välkomna! Det kommer att finnas en mängd olika workshops och seminarier, danser, massage, gruppträning och meditation … bland andra spännande evenemang! För mer information besök deras sin hemsida Gaia Nova eller facebook för uppdateringar! Utrymmet kommer att behöva lite TLC, sakta men säkert det kommer bli som jag vill ha det! :) Håll utkik efter uppdateringar!

”Believe in yourself! Have faith in your abilities! Without a humble but reasonable confidence in your own powers you cannot be successful or happy.” – Norman Vincent Peale

FacebookTwitterGoogle+