Vad hände med min studio & vad kommer härnäst!

piros studio

Vad hände med min studio?

Jag hade just fått min studio kort före min online-paus i maj 2016. Det är synd att jag inte kunde hålla det längre, totalt sett hade jag det åtta månader och det var en jättebra upplevelse. Gymmet jag tidigare arbetat för hade en kundkrets av nämligen män som tränade med  tunga vikter och tjejer som tävlade i bikini-fitness med den udda vardagsatlet. Trots att jag älskar träning är jag inte riktigt en gym person, så det var en lättnad att ha mitt eget utrymme där jag kunde fokusera enbart på mina kunder i en miljö där jag hade kontroll över stämningen och musiken.

Jag kommer inte att ljuga, jag var ursprungligen rädd och trodde att det kanske skulle inte gå bra att inte vara ansluten till ett gym. Men det motsatta visade sig vara sant. Några kunder nämnde att de valde mig för mig och föredrog träning i en intim miljö. Anledningen till att jag inte stannade där var över min kontroll. Mitt rum var i ett stort centrum med tre stora rum, 3 kontor, två omklädningsrum och ett kök. En ung man och hans flickvän försökte att ha platsen som ett holistiskt hälsocenter. Jag var den enda permanenta hyresgäst med resten uthyrda per användning. Till slut fann de att det var för överväldigande och bestämde sig för att gå vidare till andra satsningar, vilket betyder att jag också var tvungen att gå.

Jag var super stolt över hur det blev till slut. Medan jag var bortrest första månaden jag hade lokalen frågade jag min partner att måla den för mig, utan några anvisningar, bara låt honom ha fri räckvidd. Jag kom hem till ett underbart fridfullt utrymme. Han hade målade min logotyp på en vägg, en apa på en annan och några djungelblad spred sig. Med utsikt över den lokala golfbanan och havet kunde det inte ha varit mycket bättre. Vid den tiden hade det varit ungefär två år att haft mitt eget företag och jag kom precis börjat gå plus.  Jag investerade emellertid mycket av min vinst i att få det däckat ut med gym väsentligheter; en viktbänk, squat rack, fria vikter upp till 150 kg, mattor, trx band, balansplatta, pilates boll, speglar bland annat.

Nu då?

Nu är all utrustning i källaren på mitt lägenhetskomplex, så jag har fortfarande mitt eget privata gym. WIN! I oktober 2016 startade jag mitt partnerskap med Olga Ronnberg och Mammafitness som personlig tränare och kommer att fortsätta mitt samarbetet efter min mammaledighet. När jag hade mitt eget utrymme och ett så bra svar från mina underbara kunder, det byggde verkligen upp mitt självförtroende. Plus visade hur stort intresse det är för människor som inte tycker om att träna på gymmet hellre. Därför har jag bestämt mig för att när jag är tillbaka i spelet och tar på nya kunder att jag ska göra hembesök. På vintern 2017 kommer jag att ha träffar och för nyblivna mammor. Mer information om det som kommer snart!

Mamma Training

FacebookTwitterGoogle+