Klienter

  • Sussane Surla

”Kan verkligen rekommendera Piros, super duktig på sitt jobb!  Är en helt underbar person som motiverar och pushar dig gentemot dina mål☺Tveka inte och ta kontakt för en nystart,tränings mässigt fysiskt och stärkande mentalt!” – Malmö Toughest 2015 Deltagare

  • Angelica Lövkvist

”Jag har den bästa personliga tränaren som finns. Jag har haft pt:s i mina aktiva dagar så jag har något att jämföra med. Jag tycker om att träningen är varierad så jag inte vet vad vi ska göra. Tycker om att styrka blandas med hopprep och boxningen. Att hon får mig att pusha mig mycket mer än jag skulle göra om jag gick själv. Att jag känner att jag kan mer än jag tror. Dessutom är hon fokuserad på träningen och väldigt jordnära. Inte en show off.”

  • Hanna Mårtensson

”Jag vill trimma min kropp, känna mig stark och kände att jag behövde ett komplement till min nuvarande träning. Jag går själv inte på gymmet men ville ha inspiration och kunskapen för att göra ”rätt övningar”. Tidigare har jag haft återkommande ont i ryggen vilket försvann när jag tränat med PT Piros. Det bästa är att jag känner mig mer i form – träningen har verkligen gett resultat. Anlita PT Piros om du vill få bra coachning, väl utvalda övningar för dig och hitta inspiration till din träning!”

KLIENTER - Ptpiros

  • Kristian Holm

”Jag är förvånad över hur mycket bättre resultat jag får av träning på egen hand efter mina 3 månader med PT Piros. Tack vare henne kunde jag åka snowboard 5 dagar i sträck, och de är inte så illa med tanke på att min knäskål var delad i två delar för bara några år sedan”.

  • Gert Jacobsson

”Ville testa detta med PT, är inte särskilt träningsbenägen, hoppades att detta skulle förändras åt positiva hållet med lite PT timmar. Jag fick bra kontakt, verkar kunnig och engagerad!”

  •  Sandra Olsson

”Piros är en trevlig och duktig tjej som vet vad hon sysslar med. Lätt att prata med. Väldigt tillmötesgående och service-minded”.

  •  Patrik Svensson

”Vill du komma i form så beställ tid hos PT Piros då hon motiverar en till bra resultat!”

FacebookTwitterGoogle+