Kostrådgivning & Personlig Kock

Anledningen till att jag inte enbart erbjuder personlig rådgivning vid träning är att kosten är minst lika viktig. Ditt mål med träningen blir mycket enklare att nå om du äter i enlighet med målsättningen. Kost är en stor del av alla människor dagliga liv och ibland kan man behöva lite hjälp på traven. Jag finns till undsättning både när det gäller framtagning av recept, tillagning och som en extra inspiration- och motivationskälla.

Att äta hälsosamt är den viktigaste delen av träningsplanen, oavsett om du tränar för viktnedgång, bygga muskelmassa eller bara må bra! Hur vi mår och presterar påverkas till stor del av de näringsämnen vi matar kroppen med. De näringsämnen vi får i oss är kroppens byggstenar och just därför är det extra viktigt att både träningen och kosten är balanserad.

Precis som träning, är kosten beroende av individen. Vi har alla olika förutsättningar – kön, ålder, aktivitetsnivå och måste utifrån dessa faktorer anpassa näringsintaget. Det är inte hälsosamt att alltid följa en specifik diet, genom att öka medveten kan olika svårigheter förhindras som påverkas av vårt näringsintag – diabetes, högt blodtryck, fetma osv.

PT Piros - Personlig Kock

Personlig Kock – Halv 8 hos dig :

Har du tagit beslutet att börja äta mer hälsosamt men du vet inte riktigt hur du ska gå tillväga? Vill du kunna bjuda på riktigt god mat? Eller undviker du att äta ute för frestelsen att äta onyttig mat? Ingen stress, jag hjälper dig!

Jag sköter inhandlingen av matvaror och kommer hem till dig med alla förberedelser. Väl hos dig visar jag hur man tillagar en riktigt god trerättersmiddag i världsklass. Under denna kväll får du samtidigt värdefulla matlagningstips och betydelsefull kostrådgivning. Perfekt till ett romantiskt middag för två, tjej kväll eller möhippa & svensexa!

Kostrådgivning:

För att nå din målsättning är allt individuellt anpassat efter dina behov. För att bli medveten om just ditt behov råder jag alltid att mina klienter under en veckas tid skriver ner allt de äter och dricker. För att kostrådgivningen ska ge bästa effekt krävs det att jag vet vilka matvanor och livsstil du har vid starten av projektet. Matdagboken används sedan för att jag ska kunna skräddarsy ett kostschema enligt dina förutsättningar. Vi behöver nödvändigtvis inte byta ut allt, men jag hjälper dig med de små ändringarna och nyttigare alternativen som i slutändan gör stor skillnad!

Menyplaneringen utgår utifrån dina behov och anpassas till vilken målsättning du har (viktnedgång, ökad muskelmassa osv). Känner du att du behöver ny inspiration i köket? Jag finns tillgänglig för er som känner er fast i ett mönster där samma recept lagas vecka in och vecka ut och som är svårt att bryta sig ur. Då finns jag här för att inspirera och göra matlagningen rolig igen! Med nya härliga och goda måltider.

Jag erbjuder även matinköpshjälp för att du ska lära dig ännu mer om matlagning! Tillsammans planerar vi dina maträtter, handlar varorna samtidigt som jag lär dig termer som ”low-fat”, ”fat-free”, ”calorie-reduced” osv. Du ska förbli medveten om vilka varor som är bra för dig och varför du ska handla dem!

Kontakta mig idag för att boka en kostnadsfri konsultation utan krav på fortsatt bindning!

 

FacebookTwitterGoogle+