OM MIG

Katalin Piros - Ptpiros

Mitt namn är Katalin Piros – men kallas för PT Piros. Jag har alltid, sedan jag var liten, haft ett brinnande intresse för träning. Jag hyser även stor kärlek till naturen! För mig finns det inget bättre än att befinna mig högst upp på en fjälltopp, simma i ett öppet hav eller åka skidor vid sidan av en snötäckt skog.

Jag är uppväxt på hemmagjord ungersk mat, vilket ligger till grund för den kärlek jag har till att laga riktigt god mat! När jag var yngre testade jag även många olika sporter. Favoriterna var badminton, judo, simning och triathlon. Jag har alltid varit en person som älskar att utmana och pressa mig själv. Exempelvis utmanade en vän mig att simma 7 km i havet för att samla in pengar till välgörenhet.

Jag har en utbildning i internationella relationer från Malmö Högskola och även i Psykologi från Trent University i Kanada. Efter att ha studerat och arbetat i över 12 år började jag dock fundera över vad jag mer kan göra för att inspirera andra. Det föll ganska naturligt att satsa på mig själv som personlig tränare och dagligen få vara runt personer som vill utmana och utveckla sig själva. 2013 kompletterade jag min utbildning och blev en internationellt licensierad personlig tränare och kostrådgivare.

Under det senaste året har jag fokuserat på HIIT- inspirerad träning (högintensiv intervallträning). Det har gjort stora framsteg för min fysik! Jag har både ökat min muskelmassa och minskat min procentandel i fett. Jag har även tränat thaiboxning vilket har ökat min disciplin, reaktionsförmåga och explosivitet. Utöver det finns det bara ett sätt som får mig att koppla av och rensa tankarna – simma!

När jag inte är på gymmet uppskattar jag att resa och uppleva nya kulturer. Jag har även en passion för att skriva. Just nu håller jag på med de sista detaljerna på min självbiografi som är planerad att släppas I  2016. Mer info om det kommer inom kort!

FacebookTwitterGoogle+